MEDIA

Bakkie Troost in het AD februari 2024

Het AD : Hoe is het nu met Bakkie Troost?

In navolging op het artikel over Bakkie Troost in oktober 2021 maakte het AD een nieuw verhaal met Bakkie Troost. “Met een simpel bakkie een nieuwe Nederlander en een Hoeksche Waarder verbinden: dat doet deze stichting…” lees het vervolg op de site van het AD.

Stap in en rij mee!

In april 2022 gingen wij op weg naar Carosserie Autoschade Rijnmond in Oud Beijerland voor een grote opknapbeurt. Wij maakten hiervan een leuk filmpje.

BakkieTroost movie door Radio Rijnmond

7 oktober 2021 maakte Radio Rijnmond een mooie reportage van Bakkie Troost. Dit leverde een prachtig filmpje op dat een goed beeld geeft van de koffiemomenten.

Bakkie troost met de wethouders

In het zonnetje gezet door gemeente HW!

5 oktober 2021 kregen wij bezoek van 2 wethouders van de gemeente Hoeksche Waard en werd Bakkie Troost in het zonnetje gezet.

Bakkietroost

Bakkie Troost in “inclusieve initiatieven”

Een Hoeksche Waard waarin iedereen erbij hoort en mee kan doen wordt gemaakt door Hoeksche Waarders. In deze maandelijkse column worden hun ‘inclusieve initiatieven’ uitgelicht. Elke maand geeft de initiatiefnemer het stokje door aan een andere partij. Dit keer is het de beurt aan Bakkie Troost, een initiatief van Hoeksche Waarders Daan Blinde en Levi Hagoort.
© Stichting Bakkie Troost Hoeksche Waard

Gemaakt met  door Schot marketing & Communicatie